hajar azli. Dikuasakan oleh Blogger.
RSS

xkan lg kusendiri kasihkan berlabuh kini terasa keabadian cinta kau beri,mungkinkah ku bermimpi sebahagia begini kini bukan ilusi,akan kusambut cinta mu itu bersama kita menuju bahagia

~ PeRtaMa KaLi mAnDi Di LaUt


Pergi berkelah tanpa dirancang.....

Bunyi nye macam tak best je kan..? sbb bnyak persiapan
yang patut nye d bawa tapi tak dibawa...tapi bila dah bersama dengan keluarga semua tu dah
tak penting lagi,ape yg lagi penting bila
dpt luangkan masa bersama....

ni la salah satu aktiviti yg kita org laku kan sepanjang hari
ketika berada di TELUK SENANGIN mandi laut.....
ni la juga buat petama kali nya anak - anak kita orang
"mandi laut..."Pada mula nye kedua2 nya takut la ckit
sebab x pernah mandi di laut,yg si adik terus nangis
ketakutan bila tengok ombak makin dekat...
tp bila dh lama2 tu dah ok,dah x takut
lg sampai dh x nak naik kedarat...
sehingga mengigil kesejukkan....
ape2 pun memang ENJOY HABISSS..!!!!.

adik tasya masih takut2 lg...

kakak & adik tasya dah mula tersenyum,
sebab dah tak takut lagi

 
tiga family ter pisah dilautan...


tengok2 takut ada yg ilang d bawak ombak pulak nanti.....


semua yg ada dlm pic. nie semua nye dari family hubby aku....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Catat Ulasan

Selasa, 15 Februari 2011

~ PeRtaMa KaLi mAnDi Di LaUt

Posted by siti hajar at 11:04 PG

Pergi berkelah tanpa dirancang.....

Bunyi nye macam tak best je kan..? sbb bnyak persiapan
yang patut nye d bawa tapi tak dibawa...tapi bila dah bersama dengan keluarga semua tu dah
tak penting lagi,ape yg lagi penting bila
dpt luangkan masa bersama....

ni la salah satu aktiviti yg kita org laku kan sepanjang hari
ketika berada di TELUK SENANGIN mandi laut.....
ni la juga buat petama kali nya anak - anak kita orang
"mandi laut..."Pada mula nye kedua2 nya takut la ckit
sebab x pernah mandi di laut,yg si adik terus nangis
ketakutan bila tengok ombak makin dekat...
tp bila dh lama2 tu dah ok,dah x takut
lg sampai dh x nak naik kedarat...
sehingga mengigil kesejukkan....
ape2 pun memang ENJOY HABISSS..!!!!.

adik tasya masih takut2 lg...

kakak & adik tasya dah mula tersenyum,
sebab dah tak takut lagi

 
tiga family ter pisah dilautan...


tengok2 takut ada yg ilang d bawak ombak pulak nanti.....


semua yg ada dlm pic. nie semua nye dari family hubby aku....

0 comments on "~ PeRtaMa KaLi mAnDi Di LaUt"

Catat Ulasan