hajar azli. Dikuasakan oleh Blogger.
RSS

xkan lg kusendiri kasihkan berlabuh kini terasa keabadian cinta kau beri,mungkinkah ku bermimpi sebahagia begini kini bukan ilusi,akan kusambut cinta mu itu bersama kita menuju bahagia

~ 14 Feb. BirthDay En.HuBby

haiii semua...14 Feb. ari tu yg semua org duk cbuk2 citer x blh smbut valentine....
kita org plak smbut besday en.hubby....tapi kat rumah je...ala....biasa2 je...
cuma mlm tu kita org keluar mkn kt luar n beli kek potong kat umh je...
kek pun cukup2 untk kita org  ber empat je... jadi laaaa....
ape yg penting kita org same2 ingt hari2 yg istimewa dlm family kita org.... 
walaupun agak  simple je tp ianya dpt mengeratkn hubung kita org sekeluarga...... 


comel je cake nye....


org yg paling suke bile nampak kek alyaa laa...
sebab dia memang suka kan kek.


adik tasya tengok kan je... kakak nye yg dh x 
sabar2...


"hepy besday Papa".....


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Catat Ulasan

Jumaat, 18 Februari 2011

~ 14 Feb. BirthDay En.HuBby

Posted by siti hajar at 12:02 PG
haiii semua...14 Feb. ari tu yg semua org duk cbuk2 citer x blh smbut valentine....
kita org plak smbut besday en.hubby....tapi kat rumah je...ala....biasa2 je...
cuma mlm tu kita org keluar mkn kt luar n beli kek potong kat umh je...
kek pun cukup2 untk kita org  ber empat je... jadi laaaa....
ape yg penting kita org same2 ingt hari2 yg istimewa dlm family kita org.... 
walaupun agak  simple je tp ianya dpt mengeratkn hubung kita org sekeluarga...... 


comel je cake nye....


org yg paling suke bile nampak kek alyaa laa...
sebab dia memang suka kan kek.


adik tasya tengok kan je... kakak nye yg dh x 
sabar2...


"hepy besday Papa".....


0 comments on "~ 14 Feb. BirthDay En.HuBby"

Catat Ulasan